top of page

Onafhankelijke mantelzorgmakelaar

Als onafhankelijke Mantelzorgmakelaar Brabant werk ik actief samen met een andere mantelzorgmaker in Brabant. Ons netwerk in Brabant is groot. Zo kunnen we snel de juiste verbindingen leggen die u verder helpen. U houdt altijd zelf de regie. Door deze samenwerking ontstaat voor u continuïteit van dienstverlening:

  • Voor mantelzorgers
  • Voor werkgevers
  • Voor zorgprofessionals

Mantelzorgmakelaar

Om dit vak integer en deskundig uit te voeren, volgde ik de post hbo-opleiding Mantelzorgmakelaar. Bovendien ben ik lid van beroepsvereniging BMZM. 

Ik hanteer de leveringsvoorwaarden van BMZM. Dit verzekert u van deskundige begeleiding en waarborging van uw privacy.

Download hier het pdf bestand met de algemene voorwaarden.

Download hier het pdf bestand met de privacy voorwaarden.

Werkwijze

Tijdens een persoonlijk intakegesprek bespreken we samen uw ondersteuningsvraag. U ontvangt binnen 7 dagen een gespreksverslag met een concreet plan van aanpak om u te ondersteunen bij de knelpunten die u ervaart. In het plan van aanpak staat helder vermeld welke taken u zelf blijft doen en welke taken u wilt uitbesteden. U houdt altijd zelf de regie!

Het plan van aanpak geeft ook inzicht in de kosten. Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden de inzet van mantelzorgmakelaars. Informeer ernaar bij uw ziektekostenverzekeraar. Natuurlijk wil ik dat ook voor u doen.

bottom of page