top of page

Over Renate Sauerwald

Renate Sauerwald is in Etten-Leur de drijvende kracht achter Mantelzorgmakelaar Brabant.

Renate Sauerwald

“Voordat ik de opleiding tot mantelzorgmakelaar volgde, werkte ik in het bedrijfsleven, in de retail. Toen ik zelf mantelzorger werd, liep ik aan tegen veel regels en procedures. Dat kostte mij veel tijd en energie, maar zo ontstond wél het idee om de opleiding tot mantelzorgmakelaar te volgen en er mijn beroep van te maken. Ik wil het voor andere mantelzorgers beter organiseren dan dat ik zelf heb ervaren.”

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact met mij op.

Mijn overtuiging

“Het aantal mantelzorgers zal de komende jaren toenemen. Steeds meer mantelzorgers zullen hun werk- en zorgtaken moeten combineren door een terugtredende overheid. De combinatie van taken doet een groot beroep op mantelzorgers, wat kan leiden tot frequent of langdurig ziekteverzuim. Preventieve maatregelen zijn een manier om uitval te voorkomen en ondanks de mantelzorg toch goed te blijven functioneren. Ik ondersteun zowel de mantelzorger als de werkgever.”

Wie is mijn samenwerkingspartner

“Mijn samenwerkingspartner in West-Brabant is Esmeralda Bevers Moddeman. Met haar ontwikkel ik nieuwe concepten voor effectieve ondersteuning van werkende mantelzorgers en begeleiding van particulieren in complexe zorgsituaties. Door de inzet van onze specifieke deskundigheid en ervaring vormen wij een sterk team. Wij vervangen elkaar bij vakanties en afwezigheid. U bent zo altijd verzekerd van deskundige ondersteuning.”

bottom of page